Skadeværksted

Vi har det perfekte skadeværksted til din Kia bil, du er altid sikret den bedste oplevelse hos Mørch Automobiler.

Du er sikret den bedste oplevelse hos Mørch.

Din bil har mange tusind punkter, som du hver dag har glæde af fungerer. Det gælder både dine komfortsystemer, din motor – så du kan komme og dine sikkerhedssystemer som bremser, antiudskridning, airbags og mange flere. For at sikre, at din bil altid fungere og at alle bevægelige dele ikke sætter sig fast eller slides unødvendigt hurtigt ned, skal din bil vedligeholdes ud fra fabrikkens anbefaling enten hvert år eller hvert andet – se dette i dit servicehæfte.

Skal din bil have lavet service eller anden reparation, kontakt vores skadeværksted på tlf. 96322222 eller klik her

Ved skade:

På vores skadeværksted, udfører vi alle formere for skade- og lakarbejde. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber, og vil således hurtigt kunne hjælpe dig med dokumentation og taksering.

Hvis du har fået en skade på din bil, så bestil tid på tlf. 96322222. Du kan i reparationsperioden få en bil til 0 kr. i leje, hvis du indleverer din bil ved skade.

Hos Mørch Automobiler A/S sørger vi altid for at du kommer godt videre på farten, hvis din bil skulle bryde sammen. Vi har nemlig et stor udvalg af lejebiler at vælge i mellem, alt imens din bil bliver serviceret hos en af vores autoriseret serviceteknikere.