NY KIA

Overvejer du at købe en ny Kia? Der er så mange gode grunde til at købe en Kia hos Mørch Automobiler, og listen bliver hele tiden længere og længere. Et prisbelønnet design, fremragende teknologi i alle mærkets modeller, markedsførende garanti. Udover dette så er Kia den eneste producent af biler i Europa, som tilbyder en garanti på 7 år / 150.000 km.

Få et komplet overblik over alle modellerne fra Kia ved at KLIKKE HER!

Hvorfor vælge en ny Kia?

Power-pakket ydeevne:

Kia-biler giver bemærkelsesværdig ydeevne over lang tid. Disse biler testes over tid og giver en tilfredsstillende kørekvalitet og fungerer ved langvarig brug uden vedligeholdelsesproblemer og nedbrud.

Miljø

Kia-biler rangerer højt på effektivitet. Kia gør en stor indsats for at konstant forbedre deres kilometertal og for at reducere kuldioxidemissioner.

Flot design:

Udseendet på Kia modellerne er ikke kun funktionelle, men også tiltalende at se på. Kia biler er kendt for at være moderne, og at designet følger med i tiderne.

Fornuftige priser:

Kia-biler er til en rimelig priser og giver stor værdi for pengene. Modellerne fra Kia er ikke for dyre, og har forskellige udstyrspakker som passer netop det du søger i en bil fra Kia.

Sikkerhed:

Kia-modeller leveres med en række regelmæssige sikkerhedsfunktioner som bakkestartsassistent, airbags, rollover-sensorer til SUV’er og crossovers og krumme zoner bag og foran. Et flertal af Kia-biler har et trækkraftsystem, aktive nakkestøtter foran og stabilitetskontrol.