Kia Xceed Plug-In

Anmelderne roser den nye Kia XCeed til skyerne. Kia XCeed Plug-in Hybrid (PHEV) kombinerer det bedste fra begge verdener – på mere end én måde. Ud over at give dig alle fordelene ved en hatchback og en SUV i en bekvem størrelse pakke, så gør den nye Kia XCeed Plug-in Hybrid brug af både en elektrisk motor og en forbrændingsmotor til drastisk at reducere emissionerne og bruge så lidt brændstof som muligt. Kia XCeed tilbydes i tre forskellige udstyrsvarianter Upgrade, Upgrade med Intro pakke, Upgrade med Plus pakke. Det er en kompakt og sporty model, der giver dig mulighed for at foretage korte rejser – eller pendler – på elektrisk strøm alene, men giver dig alsidighed og bekvemmelighed af en benzindrevet model. Intet af det praktiske eller køreglæde er gået tabt, hvilket betyder, at du kan nyde billig og miljøvenlig bilkørsel uden ulemper overhovedet.

Xceed rækkevide

XCeed Plug-in Hybrid er et udsædvanligt billigt alternativt til de konventionelle benzin eller diesel bliver. Den nye Kia XCeed Plug-in Hybrid er utrolig økonomisk, og kan køre op til 71.3 km/l ved blandet kørsel. 

Xceed opladning

Opladning af XCeed Plugin – Hybrid er både enkelt og hurtigt. Du kan lade bilen op hjemmefra, kontakt vores salgsafdeling for at høre nærmere om flere oplysninger. Ellers kan du drage fordel af mere end 1600 lade standere som er placeret i hele Danmark. Det tager blot 2 timer og 15 minutter, at oplade Xceed Plug-In Hybrid fra tom til fuld.