Kia Stonic

Den nye Kia Stonic er en kompakt SUV med en stor personlighed. Designet på Kia Stonic er designet, for at få mest muligt ud af en hver køretur, og er designet med et sporty look, med robuste detaljer. Kia har monteret deres nyeste førerassistentsystem, og sikkerhedsanordninger i den nye Stonic. Resultatet giver en problemfri køreoplevelse, når du er på farten. Udover dette er den populære 7 år / 150.000 kilometer garanti fra Kia inkluderet.

Den nye Stonic fås i følgende udstyrsmodeller Prestige, Upgrade og GT-Line

Design og praksis

Den nye Kia Stonic er lige så praktisk, som den er attraktiv den nye Kia Stonic har en kapacitet til den ugentlige tur i supermarkedet, eller til familieferie med 352 – liters bagagerumskapacitet. Med en generøs benplads bagtil i den nye Stonic kan passagerer som standard have adgang til et dedikeret USB – opladningsstik og elektriske vinduer.

Teknologi og sikkerhed

Underholdningssystemet på den nye Stonic tilbyder Apple Carplay og Android Auto som standard. Udover dette får du også aircondition og fartpilot på enhver udstyrsvariant på den nye Stonic. Forskellige førerassistentsystemer er blevet introduceret for at maksimere sikkerheden for dig og din familie. Fremad kollisionsundgåelsesassistent og et bakkamera er tilgængelige. For de længere rejser er Blind Spot Collision Warning og Smart Cruise Control (kun tilgængelig med Dual Clutch Transmission (DCT) perfekte til motorvejskørsel.

Mild Hybrid

Den nye Stonic har en 1.0 T-GDI-motor med 120 HK og 7-trins DCT-gearkasse gør oplevelsen dynamisk og perfekt til urban kørsel. Sæt dig ind, få klikket selen i og nyd en underholdende køreoplevelse – og med vores avancerede mild hybrid-drivlinje er brændstofforbruget optimeret uden at gå på kompromis med dynamikken.

Forneden kan du læse omkring de forskellige udstyrsmodeller som bliver tilbudt på den nye Stonic.

Ønsker du at høre mere omkring den nye Stonic, så kontakt os her.