Kia Stonic

Oplev den nye Kia Stonic hos Mørch Automobiler. Den nye Kia Stonic er en kompakt SUV med en stor personlighed. Designet på Kia Stonic er designet, for at få mest muligt ud af en hver køretur, og er designet med et sporty look, med robuste detaljer. Kia har monteret deres nyeste førerassistentsystem, og sikkerhedsanordninger i den nye Stonic. Resultatet giver en problemfri køreoplevelse, når du er på farten. Udover dette er den populære 7 år garanti fra Kia inkluderet.

Design og praksis

Den nye Stonic er lige så praktisk, som den er attraktiv den nye Stonic har en kapacitet til den ugentlige tur i supermarkedet, eller til familieferie med 352 – liters bagagerumskapacitet. Med en generøs benplads bagtil i den nye Stonic kan passagerer som standard have adgang til et dedikeret USB – opladningsstik og elektriske vinduer.

Teknologi og sikkerhed

Underholdningssystemet på den nye Stonic tilbyder Apple Carplay og Android Auto som standard. Udover dette får du også aircondition og fartpilot på enhver udstyrsvariant på den nye Stonic. Forskellige førerassistentsystemer er blevet introduceret for at maksimere sikkerheden for dig og din familie. Fremad kollisionsundgåelsesassistent og et bakkamera er tilgængelige. For de længere rejser er Blind Spot Collision Warning og Smart Cruise Control (kun tilgængelig med Dual Clutch Transmission (DCT) perfekte til motorvejskørsel.