Kia Sportage Plug-In

Oplev den helt nye 2022 Kia Sportage, som adskiller sig fra mængden af kompakte crossovers med sin udadvendte stil. Den nye Sportage kan fås med forskellige drivmidler heriblandt Plug-In Hybrid, og Mild Hybrid herudover tilbydes Kia Sportage i udstyrsmodellerne Prestige & Upgrade, samt den helt store udstyrsmodel som er GT -Line.

Motor & ydelse

Drivlinjen i denne bil blander en 1,6-liters turboladet benzinmotor med en 59 hk elmotor og et 1,49 kWh batteri. Den samlede effekt er 227 hk, nok til at tage denne firehjulstrukne, sekstrins automatiske gearkasse fra 0-100 kilometer på 8,3 sekunder og videre til en tophastighed på 193 kilometer i timen. 

Forbrug på elmotor

Den nye Kia Sportage Plug-In Hybrid kan køre op til 70 kilometer på ren el. Forbruget bliver især påvirket af forholde såsom kørestil, vejrforholdet samt udstyr. Bilen kan hurtigt oplades med en opladning på elmotoren fra 0 til 100% på 4 timer.

Kabine & teknologi

Kabinen i den helt nye Sportage er udført i kvalitetsmaterialer, og har en innovativ teknologi som er en sammensætning som biddrager til en topmoderne kabine. Det centrale punkt i kabinen er en 12″ skærm i instrumentpanelet, og en utrolig smart 12,3″ touch skærm med navigation. Den nye Sportage kan opkobles med Kia Connect smartphone – appen til iPhone & Android enheder, og kan benyttes til at forvarme bilen på en kold vinter måned, eller for at se status på batteriet.

Ønsker du at høre mere om bilen? Kontakt os 

Her kan Du se de sidste nyheder hos Kia Danmark, b.la. mulighed for prøvetur.