KIA SORENTO

Se Tekniske informationer ved at klikke her

Den helt nye Kia Sorento Plug In er på vej til Danmark. Nye afgifter gør at prisen starter fra kr. 429.999,-. 265 Hk, / 7 personers, 4X4, Op til 57 km på literen. El & Brændstof bil. Siden opdateres løbende. Vi forventer at have de første biler til fremvisning i MAJ 2021. Vi har startet salget grundet enorm efterspørgsel, nok grundet de nye afgiftsberegning for Plug-In biler som blev vedtaget 18 December 2020.

C02 udslip

Den store 7-sæders SUV leverer en elektrisk rækkevidde på op til 57 km(WLTP *) på en enkelt opladning af dens 13,8 kWh batteripakke. Desuden er den i bymiljø i stand til at køre op til 70 km på en enkelt opladning, før den turboladede benzinmotor starter op. En sådan rækkevidde gør langt de fleste bilejere i stand til gennemføre deres daglige pendling helt emissionsfrit.

Bilens plug-in hybrid drivlinje lover også de laveste CO2-emissioner nogensinde i en KIA Sorento. Med en emission på kun 38 g / km (WLTP, vægtet kombineret **) er den nye model en af de mest effektive biler i sin klasse.

Kraftfuld ydelse og emissionsfri kørsel

KIA Sorento Plug-in Hybrid har en kraftfuld 1,6-liters turbo-benzinmotor, der alene producerer 180 hk og 265 Nm drejningsmoment. Kombineret med en elmotor, der producerer 67 kW og 304 Nm drejningsmoment, leverer Sorento Plug-in Hybrid en kombineret ydelse på 265 hk og 350 Nm drejningsmoment, hvilket gør den til den mest kraftfulde Sorento, der nogensinde er solgt i Europa. Motoren er parret med et 13,8 kWh litium-ion-polymerbatteri med høj kapacitet, hvilket muliggør den lange elektriske rækkevidde. Ved længere køreture kombinerer drivlinjen elektrisk kraft og forbrændingsmotor. Kraften sendes til forhjulene eller alle fire hjul, afhængigt af vejforholdene, via en hurtigskiftende 6-trins automatgearkasse.

Let kørt og intelligent konstrueret 

Føreren kan holde styr på hybrid-systemet via den 12,3” fuldt digitale instrumentklynge. På den måde, kan man kontrollere batteriets status og overvåge strømmen af el og benzin gennem drivlinjen. Føreren kan også nemt finde aktuelle lade muligheder i nærheden via et 10,25” infotainment-system med touchskærm.

Drivlinjen i KIA Sorento Plug-in Hybrid er intelligentkonstrueret for at sikre, at bilen opnår den maksimale lastekapacitet og kabineplads til op til syv personer. Den elektriske motor er monteret mellem motoren og gearkassen, muliggjort af den nedjusterede turbomotor under hjelmen.

Batteri

Kia Sorentos batteripakke er placeret under fører- og passagersæderne. I Kia Sorento med firehjulstræk ligger den ”sadelformede” batteripakke oven på kardanakslen. Kia Sorento PHEVs 67-liters brændstoftank er placeret under anden sæderække, mens den 3,3 kW on-board-charger er placeret under bagagerummet. Placeringen af disse komponenter betyder, at alle passagerer – inklusive dem på tredje sæderække – stadig har masser af benplads og en behagelig siddeposition. Denne konstruktion betyder også, at batteripakken ikke trænger ind i Sorentos kabine eller bagagerum på samme måde, som det kan være tilfældet i mange andre plug-in hybridmodeller, hvor batteriet ofte optager værdifuld bagageplads.

Produktionsstart   

Produktionen af den nye KIA Sorento Plug-in Hybrid starter i December 2020 på KIAs produktionsanlæg i Hwasung i Korea. Den vil være tilgængelig i Danmark ultimo  primo marts. KIAs unikke fabriksgaranti på 7-år / 150.000 km. Garantien dækker også bilens elmotor og batteripakke.

Kia Sorento Plug in  tilbydes i 3 modelvarianter som du kan se herunder. Se hvor veludstyret modellen til kr. 429.000,- kr. er.