Kia Rio

Den nye Kia Rio er designet til at gøre livet på vejen til en fornøjelse. Sammenklappelige bagsæder og en rummelig kabine giver dig al den alsidighed, du kan få brug for, mens smarte tilslutningsfunktioner giver dig masser af måder at holde forbindelsen på. Du er sikker på at nyde Rios dynamiske håndtering og lave driftsomkostninger. Oven i alt dette, kan du nyde den banebrydende 7 – års garanti fra Kia på 150.000 kilometer , som blot er en påmindelse på at alle dine behov bliver dækket.

Modellen tilbydes i tre forskellige udstyrsvarianter, Prestige, Prestige med Plus pakke, og GT – Line.

Så du kan vælge netop den udstyrsvariant som er perfekt for dig. For mere information om den nye Kia Rio, kontakt os i dag!

Design

Den forbedrede Kia Rio er sporty, elegant og smukt skulpturel og kan prale af mere innovativt design end nogensinde før. Aerodynamiske linjer og muskuløse konturer giver Rio sit udpræget pulserende udseende. Og med funktioner som Kia signatur gitter, nye 17 “alufælge og bi-funktion projektion forlygter (model afhængige). Rio tilføjer solid stil helt ned til detaljerne.

Komfort

Den helt nye Kia Rio tager komfort alvorligt, og har en række avancerede funktioner som automatisk aircondition og opvarmede forsæder på ‘3’ opad, kan du tilføje lidt ekstra overbærenhed til dine rejser. Og takket være maksimeret rummelighed er der altid masser af plads til at strække ud og slappe af i.

Mild Hybrid

Den nye Rio anvender en avanceret mild hybrid-drivlinje, der giver dig en lavemission hverdagskørsel. Det sker ved at parre den seneste 1.0 T-GDi benzinmotor med et 48 volts lithium-ion-batteri*. Det reducerer brændstofforbruget. Det integrerede ‘e-system’ genererer kinetisk energi, som yder assistance, når du igen skal accelerere. *Afhængeligt af hvilken motor som bliver valgt.

Forneden finder du alle informationer, omkring de forskellige udstyrsmodeller som tilbydes hos Mørch Automobiler, autoriseret Kia Forhandler.