Kia Picanto

Kia Picanto er en lille hatchback, der er perfekt til bykørsel, og kombinerer lave driftsomkostninger med skarp håndtering og fantastisk godt udseende. Fortsæt med at læse for at opdage mere om Kias prisbelønnede bybil. Hos Mørch Automobiler i Nørresundby kan vi tilbyde bilen i fire forskellige udstyrsvarianter. Varianterne er  Vision, Prestige, Prestige + Upgrade pakke og GT – Line. Hvilket gør det nemmere for at finde den helt rigtige Kia Picanto til dig. Alle ejere af en ny Picanto kan nyde godt af den unikke 7 års fabriksgaranti fra Kia.

Design 

Plads er normalt ikke en bybils stærke side, men Kia har gjort et ekstraordinært arbejde med at maksimere den tilgængelige plads i den nye Picanto. Til at begynde med leveres hver model på tværs af sortimentet med fem døre som standard, hvilket gør adgangen til bagsæderne pæn og nem. Du kan også montere et barnesæde takket være tilføjelsen af Isofix-ankerpunkterne på bagsæderne. Med 255 liter plads i bagagerummet, har du plads til din ugentlig handletur.

Udstyr

Der er en bred vifte af nye modeller at vælge imellem, som alle kommer generøst udstyret som standard. For eksempel leveres basisversionen med Hill-Start Assist Control, elektriske frontvinduer og Automatisk forlygtekontrol.

Vælger du en af de højere udstyrsvarianter, vil der være udstyr som aircondition, LED-kørelys og fartpilot. Der er endda et smart 8-tommer multimediesystem på højere kvaliteter, hvilket bringer Apple Carplay og Android Auto med det for det ultimative inden for smartphone-forbindelse.