Kia EV6

KIA EV6 er designet under mærkets nye designfilosofi ”Opposites United”, som henter inspiration fra de kontraster, der findes i naturen og menneskeheden. I centrum for designfilosofien er en ny visuel identitet, der fremkalder positive kræfter og naturlig energi, med kontrasterende kombinationer af skarpe stilistiske elementer og skulpturelle former.

Se videoen fra verdenspremiererne af den nye revolutionerende Kia EV6

Kia afslører ny designfilosofi og billeder af EV6

EV6 er designet under mærkets nye designfilosofi ”Opposites United”. Hvorfra Kia  henter inspiration fra de kontraster, der findes i naturen og menneskeheden. I centrum for designfilosofien er en ny visuel identitet, der fremkalder positive kræfter og naturlig energi, med kontrasterende kombinationer af skarpe stilistiske elementer og skulpturelle former.

EV6 er Kias første dedikerede elbil baseret på mærkets nye Electric-Global Modular Platform (E-GMP). Den har et karakteristisk crossover-inspireret design og det er den første model der tager form efter Kias nye designfilosofi. Som visualiserer mærkets skiftende fokus i retning af elektrificering.

“Som den første dedikerede elbil, er EV6 et udstillingsvindue for menneske-centreret progressivt design og elektrificeret drivkraft. Vi er overbevist om, at EV6 er en overbevisende og relevant model for det nye marked for elbiler”, siger Karim Habib, Senior Vice Præsident og leder af Global Design Center. “Med EV6 sigter vi mod at skabe et karakteristisk, virkningsfuldt design. Ved at bruge en kombination af sofistikerede hightech detaljer på store, rene flader. Samtidig med at vi har givet den en unik rummelighed som en futuristisk elbil.”