Kia Ceed Plug-In Hybrid

Den helt nye faceliftet Kia Ceed SW Plug-In Hybrid er en af de mest rummelige biler på markedet, udover at være rummelig har Kia Ceed Sportwagon også massere af funktionaliteter og funktioner at tilbyde. Stilfulde tagskinner, fleksibel siddeplads, og masser af bagagerum. Materialer af højeste kvalitet, skaber en moderne følelse i kabinen, og med den nyeste teknologi som Apple Carplay & Android Auto, fartpilot, og bakkamera er du altid underholdt på dine køreture. Kia Ceed SW Plug-In Hybrid tilbydes i fire forskellige udstyrsvarianter, Prestige, Upgrade, Upgrade med Intro pakke, Upgrade med Plus pakke så du kan vælge netop den udstyrsvariant som er perfekt for dig.

Ceed motor

KIA Ceed SW Plug-In Hybrid med en 1,6 El/Benzin motor med Plug-In Hybrid og automatgear. Motorerne yder kombineret 141 hk Den nye Kia Ceed tilbydes med Kias populære og unikke 7-års garanti på 150.000 kilometer.

Rækkeviden på Ceed

Den nye Ceed kan køre op til 50 km på ren el og 79 km/l som hybrid. Du får en rummelige stationcar som kombinerer den normale forbrændingsmotor med en el-motor der er spækket.

Opladning af Ceed

Opladning af Ceed Plugin – Hybrid er både enkelt og hurtigt. Du kan lade bilen op hjemmefra, kontakt vores salgsafdeling for at høre nærmere om flere oplysninger. Ellers kan du drage fordel af mere end 1600 lade standere som er placeret i hele Danmark.